23 oct. 2007

Programe de investitii pentru micii intreprinzatori

Ministerul pentru IMM-uri a semnat, joi, protocoale cu noua banci comerciale pentru derularea programelor de sustinere a investitiilor de catre intreprinderile nou-infiintate si microintreprinderi precum si a investitiilor de modernizare si retehnologizare a IMM-urilor.
"Prin acest demers urmarim ca micii intreprinzatori sa aiba posibilitatea sa lucreze direct cu bancile cu care au deja legaturi, pentru a acelera, in acest fel, ritmul investitional si dezvoltarea cat mai rapida a afacerilor carora le vom acorda suport financiar", a declarat ministrul Ovidiu Silaghi.

Suma maxima care poate fi accesata prin aceste programe este 50.000 euro. Din aceasta suma ministerul finanteaza 60%, o parte din bani vin de la banci, iar in cazul in care intreprinderile nu au fondurile necesare pentru garantii, acestea pot apela la Fondul national de garantare a fondurilor pentru IMM-uri.


Cum puteti investi? Aveti un plan de afaceri? Randamentul afacerii? Consultanta gratuita la informatiifinanciare@gmail.com.

Cele noua banci sunt: BCR, Carpatica, BRD-GSG, CEC, Credit Europe Bank Romania, Eximbank, Libra Bank, MKB Romextera Bank si Banca Transilvania.

Niciun comentariu: